Slovenija
52260 ogledov

Pozor, popolna zapora primorske avtoceste

avtocesta Dars Fotografija je simbolična.
Pomembno obvestilo za vse, ki se odpravljate z Obale proti prestolnici oz. na Obalo in nazaj.

Dars je v sporočilu za javnost sporočil, da bo od danes (19. november 2022) od 6. ure do jutri (20. november 2022) do 10. ure popolna zapora primorske avtoceste A1 med Kastelcem in Kozino proti Ljubljani. Kot so navedli, so razlog zaprtja avtoceste vzdrževalna dela na ventilaciji predora Kastelec. "Zaprto bo tudi počivališče Ravne, obvoz bo po vzporedni regionalni cesti," so še zapisali na Darsu. 

sekcijsko merjenje hitrosti Slovenija Slovenija Ni vam treba skbeti: Čeprav so jih napovedali, teh radarjev še dolgo ne bo

A to še ni vse, promet na primorski avtocesti ne teče gladko niti na odseku med Divačo in Kozino proti Kopru, saj tam poteka obnova in varnostna nadgradnja, ki bo zaključena do konca novembra letos. Ves promet je posledično preusmerjen na sosednjo polovico avtoceste (smerno vozišče proti Ljubljani), kjer je v razdalji nekaj več kot 6 km urejen dvosmerno, po enem pasu v vsako smer vožnje. Skozi delovno zaporo v smeri Kopra so omogočeni izredni prevozi do širine 3,5 m, v smeri Ljubljane pa do 5 m, so še sporočili z Darsa. 

policijska kontrola Slovenija Policija bo to poostreno nadzirala, kazni so visoke Scania P25 Premiera Avto Po Ljubljani smo se vozili s posebnim vozilom
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.