Slovenija
37746 ogledov

Pozor, tega jogurta ne jejte!

Jogurt
Če ste ga kupili, ga vrnite v trgovino.

Uprava RS za varno hrano, veterinarstvo in varstvo rastlin obvešča, da je bila s strani nosilca živilske dejavnosti obveščena o umiku in odpoklicu s trga spodaj navedenega živila.

Podatki o proizvodu:

Živilo: Jogurt

Tržno ime: Jogurt jagoda z bonboni

Proizvajalec: Late Montagna Alto Adige Soc.Agr.Coop., Italija

Posrednik: EUROSPIN EKO d.o.o., Renški Podkraj 64, 5292 Renče

Pakiranje: 120g, plastična embalaža

Lot – rok uporabe: vsi loti – vsi roki uporabe

"Nosilci živilske dejavnosti, ki so vključeni v distribucijsko verigo zgoraj navedenega živila, izvajajo umik in odpoklic zgoraj navedenega proizvoda s trga, ker je v živilu možna prisotnost tujkov (plastičnih delčkov embalaže)," navajajo pri URSVH.

Potrošniki naj živilo ne zaužijejo. Za vračilo izdelka se naj obrnejo na mesto nakupa oziroma na zgoraj navedenega posrednika (telefon: 05 338 36 00).

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 10
  • stary1 06:53 22.januar 2018.

    Je jedel en smrdljivi tip ta jogurt pa pride mimo Janša in ga vljudno opozori > Gospod, ta jogurt ne smete jesti,,, smrdljivi tip,, seveda je bil smrdljivi komunajzer , kar pa Janša ni vedel, pa > Čuj ti,, jaz ...prikaži več,, jaz sem za tebe nisem noben gospod > in kaj mislite je rekel Gospod Janša, > DOBER TEK < Ja ja smrdljivi komunajzerji so tako požrešni da bi še Janšev drek požrli

  • petosa47 22:20 21.januar 2018.

    Vsi, ki ste tako pametni in ne hodite v takšne trgovine, kaj mislite, da v ostalih trgovinah ne prodajajo sporno blago. Po moje ste vsi vsak dan v istih trgovinah, tukaj se sedaj delate pametni in fini, kot češ vi ...prikaži več ste nekaj boljšega, reveži neumni in zafrustrirani.

  • stary1 18:41 21.januar 2018.

    Za smrdljive komunajzerje bi bil ta jogurt pa kar dober,, saj oni so tak požrešni da bi še Janšev drek požrli