Slovenija
19396 ogledov

Pozor! V tej coni na vas preži nov radar!

Merilnik hitrosti radar Andrej Leban Merilnik hitrosti
Na to območje se stekajo vozniki iz vse države.

Prejšnji četrtek je ljubljansko mestno redarstvo začelo z uporabo novega ohišja za merjenje hitrosti na Bohoričevi ulici 15, pri Pediatrični kliniki, prihodnji mesec pa bodo začeli še z merjenjem hitrosti na Tržaški cesti, pri OŠ Vič, je zapisano na spletni strani MOL-a.

"Z namestitvijo novega ohišja ter nakupom merilnika hitrosti za nadzor želimo še dodatno umiriti hitrost na naših cestah in prispevati k večji varnosti v prometu," so pripisali novici o novem merilniku hitrosti.

Mestno redarstvo Ljubljana bo za izvajanje meritev hitrosti tako upravljalo že z 18 ohišij, v katerih bo izmenično nameščenih pet radarskih naprav, ter dvema voziloma, v katerih sta nameščeni samodejni merilni napravi.

Statistika prehitrih

V prvem polletju letošnjega leta je Mestno redarstvo zabeležilo kar 27.267 prekoračitev hitrosti. Kot najbolj obremenjeni lokaciji ostajata Cesta v Mestni log 45 in Aljaževa ulica 45. 

Tudi iz Letnega poročila o delu policije za lansko leto izhaja, da je neprilagojena hitrost še vedno eden od najpogostejših vzrokov prometnih nesreč z najhujšimi posledicami. Zato na MOL-u vse udeležence v cestnem prometu ponovno pozivajo, naj hitrost vožnje prilagodijo prometnim varnostnim razmeram in upoštevajo cestnoprometne predpise in signalizacijo ter tako s svojim ravnanjem prispevajo k skrbi za lastno varnost in varnost drugih udeležencev v prometu. 

Radarski detektorji Slovenija Izven naselja s kar 181 km/h. 1200 evrov globe. Superradar merilnik hitrosti Novost Avto Resnični superradarji zdaj lahko merijo tudi pri nas

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 11
  • Avatar Amber_Tyers
    Amber_Tyers 09:09 26.julij 2022.

    Najboljša ponudba ... Google jde za vsa spletna dela od doma plačal 638 do 957 dolarjev na dan. Moja mlajša sestra je bila dva meseca brez dela, prejšnji mesec je bil njen ček 28537 dolarjev, tako da je delal doma ...prikaži več 3 ure dela na dan in zaslužil sčasoma lahko še večja ... Tako sem začel ................ >>>>>>>>>>>>>>>>> www.ordcash.comds

  • blayo 19:35 25.julij 2022.

    Pravilno! Radarjev bi lahko bilo vsaj 20x toliko... kazni bi se lahko znižale in vozniška kultura bi se zvišala, ker bi bila verjetnost da jo fašeš veliko večja.

  • Toma 17:31 25.julij 2022.

    Jupi, volite ga spet letos!