Slovenija
28 ogledov

Precej se bo ohladilo, vikend bo lep

narava jesen Shutterstock
Po kislem vikendu in ravno takšnem začetku tedna se nam sicer obetajo razjasnitve, bistveno topleje pa ne bo. Predvsem jutra bodo precej hladna, napoveduje Arso.

"Danes bo spremenljivo oblačno, možne so posamezne krajevne plohe. Dnevne temperature bodo od 17 do 21, na Primorskem okoli 24 stopinj Celzija," napovedujejo vremenoslovci z Arsa.

Jutri bo deloma jasno z občasno povečano oblačnostjo, ponekod v notranjosti države se bo zjutraj in dopoldne zadrževala nizka oblačnost, ki bo čez dan počasi razpadala. Jutranje temperature jutri bodo od 7 do 12, dnevne od 16 do 20 stopinj Celzija.

V četrtek bo povečini sončno, jutro bo megleno s podobnimi temperaturami kot bodo jutri. V petek bo sprva precej jasno, zjutraj bo še naprej sveže, popoldne se bo od seveda zmerno pooblačilo. V notranjosti ni povsem izključena kakšna ploha.

Vikend bo lep

V 5- do 10-dnevni vremenski napovedi Arso objavlja, da nas bo v noči na soboto oplazila višinska dolina hladnega zraka. V torek nas bo hitro prešla hladna fronta, v sredo pa se bo nad nami spet okrepil anticiklon.

Za vikend napovedujejo lepo vreme. "Od petka do ponedeljka bo prevladovalo sončno vreme z občasno povečano oblačnostjo. Le v petek popoldne in v noči na soboto bodo možne krajevne plohe."

V torek se bo verjetnost za dež povečala, v sredo pa bo spet sončno. Najvišje dnevne temperature bodo okoli 20 stopinj Celzija.

PREBERITE TUDI:

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 1