Slovenija
64 ogledov

Pred šolo zalezoval mladoletnice

''Osumljeni je s svojimi dejanji prizadel spolno nedotakljivost deklic,'' je pov Žurnal24 main
Ovadba. Policisti prijeli moškega, ki ga sumijo štirih spolnih napadov na ljudi, mlajše od 15 let.

Celjski kriminalisti so v sodelovanju s slovenskokonjiškimi policisti odvzeli prostost 49-letnemu moškemu, doma z območja Policijske uprave (PU) Maribor, ki ga sumijo storitve več kaznivih dejanj spolnih napadov na ljudi, mlajše od 15 let.

Samozadovoljevanje v avtu

Po naših neuradnih podatkih naj bi šlo za Oplotničana ali Bistričana, ki se je v zadnjem letu pogosto zadrževal v bližini dveh slovenskokonjiških osnovnih šol Ob Dravinji in Pod goro. ''Kriminalisti in policisti so ugotovili, da je osumljeni v zadnjem letu storil vsaj štiri kazniva dejanja, ki jih je izvrševal tako, da je svoje vozilo parkiral v bližini osnovnih šol in se v njem samozadovoljeval. To je počel tako, da je z različnimi pretvezami vzbudil pozornost deklic, ki so se nahajale v bližini in zato opazile njegovo početje. S temi dejanji je prizadel spolno nedotakljivost deklic, kar se šteje za spolni napad na osebo, mlajšo od 15 let,'' pojasnjuje Milena Trbulin, tiskovna predstavnica PU Celje. Kriminalisti so zoper osumljenega na okrožno državno tožilstvo že podali ovadbo.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.