Slovenija
10 ogledov

Preiskujejo sumljivo smrt moškega

Policijski trak. Nik Rovan
Policisti so ugotovili, da je 58-letni domačin umrl v sumljivih okoliščinah.

58-letni moški, ki so ga našli mrtvega v kraju Nomenj pri Bohinju, je bil kot vse kaže ubit.
"Dosedanje ugotovitve kažejo, da je moški v stanovanjski hiši umrl nasilne smrti in da je bil nazadnje viden v nedeljo okoli 12. ure," pojasnjujejo na kranjski policijski upravi (PU).

Gorenjski policisti so bili o njegovi smrti obveščeni v ponedeljek nekaj pred 14. uro in takoj ocenili, da je domačin umrl v sumljivih okoliščinah. "Sumljivo smrt potrjujejo okoliščine, v katerih je bil najden moški," pravijo na policiji.

Kriminalisti bodo s preiskavo dogodka intenzivno nadaljevali. Takoj po najdbi trupla pa sta si kraj ogledali tudi preiskovalna sodnica in državna tožilka ter sodni izvedenec. 

Policija pa za pomoč prosi oziroma poziva tudi morebitne priče. "Zaradi razjasnitev okoliščin prosimo vse, ki imajo kakršne koli informacije o žrtvi, storilcu ali sumljivih okoliščinah, denimo o osebah, s katerimi se je predvsem v zadnjih dneh družila zrtev ali sumljivih oziroma nevsakdanjih vozilih, naj jih sporočijo na anonimno številko policije 080 1200 ali pa interventno številko 113."
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.