Slovenija
16 ogledov

Prepričali Sama Omerzela

Samo Omerzel DL
Kandidat DL za novega ministra za prostor in infrastrukturo je Samo Omerzel. Bratuškova ga je predlagala v državni zbor.

"Samo Omerzel je uspešen poslovnež in podjetnik ter mednarodno priznan in nagrajen inovator," so zapisali na spletni strani stranke DL, kjer so tudi predstavili, koga so izbrali za naslednika Igorja Maherja.

Z Omerzelom so se dogovorili že včeraj, vendar so ime najprej posredovali premierki Alenki Bratušek, šele danes pa tudi javnosti.

Trenutno je direktor hrvaškege Eol grupe, ima tudi svoje podjetje Lastinski.

Maher na sedežu le pet dni

V DL so morali novega kandidata za ministra najti, potem ko je Maher zaradi dvomov glede nepremičnine na njegovem zemljišču v Seči odstopil po vsega pet dneh. Maher je odstopno izjavo podal v ponedeljek, do imenovanja naslednika pa bo opravljal tekoče posle. Maher je sicer ob odstopu izrazil prepričanje, da je vseskozi ravnal zakonito, a da primera glede objekta ne želi reševati kot nosilec javne funkcije in s tem vprašanjem ne želi obremenjevati dela vlade.

 

Komentarjev 11
  • Žvižgač 23:02 29.marec 2013.

    Končno so PreViranta speljali na limanice in nima več nobene besede. Vse kar je v preteklosti zakuhal Zoki boyu mu bo ta sedaj vrnil X10 in ga minimiziral do stopnje do koter seše njegov bolni um. Končno so ga sesuli ...prikaži več in mu pokazali, da ni dovolj, če si močen na jeziku, ko to ni potrebno. Pre Virant še tista 2% ti kopnijo in ti moraš počasi začeti verjeti v Velikonočni čudež. Aleluja.

  • gec 18:49 29.marec 2013.

    KLOBO 11.59,KLOŠARSKA VLADA JE PRED 15 DNEVI ODŠLA IN TE JE POZABILA ODPELJATI.ZAKAJ?ZATO,KER NIMAJO VEČ DOSTOPA DO DENARJA,KI SO GA KRADLI.VERJETNO BOŠ TUDI SAM OSTAL BREZ HONORARJA,TAKO DA BOŠ KONČNO SPOKAL S FORUMOV...P.S.SEM SKORAJ POZABIL,NUJNO POIŠČI PSIHIATRIČNO POMOČ...

  • dragec 13:03 29.marec 2013.

    kaj ,če ga pustimo čez praznike, potem hitro k požarreporterju ali Demokdaciji, da pobrskamo nekatere nečednosti tega "uspešnega podjetnika", ki bi rad oblastoval skupaj z DL, pa udri po njemu.