Slovenija
37 ogledov

Preprosteje do Adriinih cenejših vozovnic

Adria Airways first minute Printscreen
Slovenski letalski prevoznik Adria Airways je prenovil rezervacijski sistem za zgodnji nakup vozovnic, ki uporabnikom omogoča hitro in preprosto iskanje letov po najnižjih cenah.

Sistem pri izbiri destinacije samodejno ponudi možne datume, zato iskanje po posameznih datumih ni več potrebno, so sporočili iz družbe.

Potniki Adrie Airways lahko s tako imenovano First minute ponudbo, to pomeni z ugodnejšimi vozovnicami ob zgodnjem nakupu, iz Ljubljane poletijo v Amsterdam, Bruselj,  Frankfurt, Carigrad, Köbenhavn, München, Pariz, Podgorico, Prago, Prištino, Sarajevo, Skopje, Tirano, Varšavo, Zürich in na Dunaj.

Linijo v Varšavo in Prago namerava Adria Airways uvesti z letošnjim poletnim voznim redom.

Ista ponudba velja tudi za potovanja iz omenjenih evropskih mest v Ljubljano. Adria Airways želi s to ponudbo Ljubljano in Slovenijo približati turistom in Slovencem, ki živijo ali delajo v tujini.

Povratne vozovnice iz First minute ponudbe so ob zgodnjem nakupu na voljo že od 139 evrov. Cena vključuje brezplačno izbiro sedeža in prijavo na let, 23 kilogramov oddane prtljage in osem kilogramov ročne prtljage.

Komentarjev 1
  • ghz891 19:32 21.januar 2014.

    Reklamni oglas pod pretvezo da gre za članek?