Slovenija
20 ogledov

Prestavljena zaradi snega

Na prireditve prihajajo predvsem domačini, ki si želijo popestriti letošnje zadn Žurnal24 main
Decembrska zmrzal. Sklop večernih prireditev v Ljubljanski ulici.

Sklop prireditev Decembrska zmrzal v Ljubljanski ulici se je začel v ponedeljek, saj je bila sobotna prireditev zaradi vremenskih razmer odpovedana. Od ponedeljka do četrtka je vsak dan od 17. do 20. ure za dobro voljo poskrbljeno s stojnicami in koncerti. Ideja za nekoliko drugačen in zanimiv način preživljanja predprazničnih popoldanskih uric se je rodila v glavah prebivalcev izolske Ljubljanske ulice, ki je znana tudi po številnih ročno narejenih izdelkih.

Še zadnji večer
Pred božičem. Zadnja izmed predvidenih prireditev bo jutri, ko nas bodo na predbožični večer zabavali Žeži, Elvis, Mef, Kobal in Maksi.

Na stojnicah, kjer se predstavljajo domači obrtniki ter Klub izolskih študentov in dijakov, si lahko privoščite kozarec kuhanega vina, za opremo pa je poskrbel Shoto klub.

Stresla ga je elektrika
V ponedeljek smo lahko prisluhnili nekoliko tršim ritmom ter se zabavali s skupinami Blackfish, DEŽ_Dejvid, Elvis & Žvaki in Sensation, ki so imeli pri nastopu nekaj preglavic zaradi dežja, saj je enega izmed članov stresla elektrika.

Danes pride dedek Mraz
Včeraj je nastopil Pihalni orkester Izola, nocoj pa bodo prišli na vrsto najmlajši, saj bodo nastopali prav otroci, obiskal pa jih bo tudi dedek Mraz. Za odrasle je na sporedu gala koncert Mužike Boršt.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.