Slovenija
8690 ogledov

Pri nas! V požaru umrl moški.

Novice: gasilec požar Profimedia
Moškemu niso mogli več pomagati.

V požaru, ki je ponoči izbruhnil v večstanovanjski hiši v Melju v Mariboru, je umrl moški, sicer tuj državljan. Požar so poklicni in prostovoljni gasilci iz treh društev pogasili okoli 8. ure. Ogled kraja požara še poteka, po prvih nestrokovnih ocenah pa je nastalo za okoli 100.000 evrov škode, so sporočili s Policijske uprave (PU) Maribor.

Center za obveščanje in policisti so bili o požaru obveščeni zjutraj okoli 3.40. Več stanovalcev je samih zapustilo večstanovanjsko hišo, ena oseba pa je ostala v hiši. Moškemu, sicer tujemu državljanu, ki je bil najden v hiši, žal ni bilo več pomoči, so sporočili iz PU Maribor.

Ogenj je po navedbah centra za obveščanje uničil več stanovanj in celotno ostrešje objekta s kritino površine okoli 20 krat 15 metrov. Eno osebo so reševalci mariborske nujne medicinske pomoči prepeljali v Univerzitetni klinični center Maribor.

Požar so pogasili poklicni gasilci Gasilske brigade Maribor in prostovoljni gasilci iz društev PGD Maribor - mesto, PGD Pobrežje in PGD Malečnik. O dogodku sta bila obveščena tudi dežurni preiskovalni sodnik in dežurna državna tožilka.

Novice: gasilec požar Tragedija Svet Grozljivo: požar vzel življenje dveh otrok

*Fotografija je simbolična

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.