Svet
11111 ogledov

Grozljivo: požar vzel življenje dveh otrok

gasilci gasijo požar Profimedia
Srbijo pretresa velika tragedija, požar je vzel življenji dveh otrok, šest se jih je uspelo rešiti.

Požar, ki je izbruhnil v družinski hiši v Stari Moravici pri Bački Topoli v Srbiji, je vzel življenji dveh otrok, danes poroča srbski spletni časopis Kurir. Kot so dodali, je požar izbruhnil v hiši okoli 8.20 v večstanovanjski hiši, družina pa je tam živela po dodelitvi socialne službe.

"Sumi se, da je do požara prišlo zaradi iskrice, ki je padla s peči, nato pa se je požar hitro razširil po kurilnici," je neimenovani vir za Kurir. Umrla otroka naj bi bila tik ob štedilniku, medtem ko sta bila preostala dva otroka v drugem prostoru, tako da so jih lahko rešili. V hiši sicer živi veččlanska družina, preostali štirje otroci so k srečo bili v šoli. 

Taisti vir za Kurir dodaja, da člani družine niso mogli pomagati otrokoma, ker so si sami reševali glavo pred požarom, ki se je hitro razširil. Ko so prišli na varno, so nekateri skušali iti po otroke, toda gosti dim in velika vrata sta jim to preprečila. 

*Fotografija je simbolična

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.