Slovenija
140 ogledov

Pri seksu krize ni

Med izdelki, ki jih je trenutno zmanjkalo, so moški feromoni; gre za kemične spo Žurnal24 main
Promet v erotičnih trgovinah v Kopru in Trstu je ne glede na krizo enak.
“Promet nam med krizo ni upadel; ostaja nespremenjen ne glede na aktualne razmere v svetovnem gospodarstvu in ne glede na sezono,” ugotavlja Katja Pucer iz koprske trgovine Venera shop. Zanimalo nas je, ali zanje veljajo enake ugotovitve kot v sosednji Italiji. Tamkajšnji mediji so namreč poročali, da nacionalni podatki kažejo, da je prav področje erotičnih trgovin v tej storitveni panogi vplivu globalne krize ušlo.

 

Slovenke drugačne od Italijank

Izmenjava. Med Italijankami se je v zadnjem času razširila praksa, da posameznica kupi vrsto različnih pripomočkov, ki jih nato na posebnih srečanjih ženske preprodajajo naprej in si hkrati izmenjujejo izkušnje. Pri nas tega (še) ni.

Pri nas hit DVD z Balkana
V nasprotju z italijanskimi kolegi pa Pucerjeva ugotavlja, da so časi, ko so bili prodajni hit DVD, mimo. “Tako je bilo pred leti, zdaj so na prvem mestu prodajanih izdelkov kitajske vaginalne kroglice (stanejo od 10 do 30 evrov), ki se lahko uporabljajo tudi kot medicinski pripomoček za krepitev vaginalnih mišic in preprečevanje inkontinence. V Italiji jih prodajajo v lekarnah, pri nas pa za zdaj ženske, ki imajo težave z mehurjem, zdravniki pošiljajo k nam. Dobro se prodajajo tudi vibratorji (stanejo okoli 30 evrov),” razlaga.

Med pornografskimi filmi pa so hit tisti, ki so bili posneti na Balkanu, in tisti s podnapisi. V trgovino prihajajo stranke, stare od 20 do 50 let. “Nikakor ne gre le za zrele osebe, ki bi si želele popestriti dolgočasno zakonsko spolno življenje. Najbolj hvaležne stranke so homoseksualci; nič ne komplicirajo, k nam prihaja tudi veliko fantov iz Italije in Hrvaške,” še dodaja sogovornica.
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.