Slovenija
19 ogledov

Pri Telekomu 31. oktobra

iphone Saša Despot
Telekom bo začel iPhone 6 in 6 Plus prodajati 31. oktobra. Cene še niso znane.

Telekom bo začel iPhone 6 in iPhone 6 Plus začel prodajati 31. oktobra. Kakšne bodo cene, še ni znano. 

Telekom je uradni Applov partner, zato mu datum začetka prodaje določi Apple, medtem ko Simobil in Tušmobil novi iPhone že prodajata. Do konca meseca bo novi iPhone naprodaj še v 36 državah, do konca leta pa v 115 državah, kar je po navedbah Appla najhitreje doslej. 

Istočasno kot na Kosovu in v Moldaviji

Dva tedna pred Slovenijo bo novi iPhone na voljo na Kitajskem in v Indiji, en teden prej pa v Izraelu, na Češkem, Malti, Poljskem. Istočasno z nami bodo začeli novi iPhone prodajati med drugim tudi v Albaniji, na Kosovu, Hrvaškem, v Grčiji, Moldaviji Romuniji, Ukrajini in na Tajskem. 

V ZDA priporočena cena 158 evrov 

Priporočena maloprodajna cena iPhona 6 je v ZDA 158 evrov (16GB) oziroma 317 evrov za napravo z 128 GB spomina. Maloprodajna cena velikega modela pa je 237 evrov za model s 16 GB spomina in 396 evrov za model z 128 GB spomina. Vse cene predvidevajo dveletno vezavo. 

Komentarjev 1
  • Mitoka 11:41 14.oktober 2014.

    Ha ha ha, malce pozno so se tole spomnili pri Telekomu. Nekoč vedno prvi in kao najboljši, sedaj pa že zadnji in slabi. Konkurenca jih prehiteva z leve in desne. Evforija iPhonov 6 je že mimo, tako da ustvarjati tale ...prikaži več pomp en mesec kasneje nima smisla, tisti, ki so jih želeli imeti jih že imajo, zahvaljujoč Tušmobilu pa smo jih dobili tudi najugodneje :)