Slovenija
9 ogledov

Pridigarjevo popotovanje s pridihom zlobnega

AMC Preacher
1/5
Žurnal24 main
Kaj imajo skupnega bivši kriminalec, ki je postal pridigar, zločinka, ki za doseg svojega cilja brez težav krade, goljufa ali ubija in irski vagabund? Nimate pojma?

K tej nori kombinaciji dodajte vdovo in mamo samohranilko s temačnimi željami, like iz nebes, pekla in povsod vmes, angele, demone in zločince in dobili boste povsem edinstveno televizijsko serijo Preacher.

Serija Preacher na nepričakovane načine in s povsem samosvojim pristopom združuje humor in dramo, lahko bi rekli, da so si ustvarjalci serije za svoj vzor vzeli Quentina Tarantina, saj je znan kot nekdo, ki z lahkoto poišče ravnotežje med humorjem in nasiljem.

Serija Preacher, ki na kanal AMC prihaja v ponedeljek, 30. maja, ob 3. uri zjutraj in 22. uri zvečer, prikazuje like, ki govorijo o smislu življenja in Bogu. Je ena izmed najbolj pričakovanih televizijskih serij leta 2016 in je nastala po priljubljenih kultnih istoimenskih stripih.

Prikazuje pot bivšega zločinca Jesseja Custerja (igra ga Dominic Cooper) na njegovi poti v nebesa. V Jesseja se je naselila skrivnostna entiteta, ki mu je pomagala razviti zelo nenavadno moč. Jessejeva pot v nebesa ni enostavna, pravzaprav ni enostavno že življenje v majhnem mestecu Annville v Texasu, kjer je Jesse po smrti svojega očeta prevzel njegovo cerkev. V mestu živi veliko kontroverznih ljudi, kako se prepletajo njihove zgodbe, kdo se z Jessejem poda na pot v nebesa in koga vse srečajo na tej poti, preverite v ponedeljek, 30. maja, na kanalu AMC.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.