Slovenija
2824 ogledov

Pridržali so ju zaradi prostitucije

prostitutka EPA
Končana dlje časa trajajoča policijska preiskava.

Kriminalisti Policijske uprave Novo mesto so v sodelovanju z upravo kriminalistične policije Generalne policijske uprave ter policijskima upravama Celje in Maribor s hišnimi preiskavami v sredo končali dlje trajajočo preiskavo kaznivih dejanj zlorabe prostitucije. Po opravljenih hišnih preiskavah so pridržali dva osumljenca.

Kot so danes sporočili s PU Novo mesto, so preiskovali kazniva dejanja zlorabe prostitucije po 175. členu kazenskega zakonika.

Vodja novomeškega sektorja kriminalistične policije France Božičnik bo podrobnosti primera predstavil na jutrišnji novinarski konferenci na PU Novo mesto, več o primeru tako za zdaj ni znano.

tznaslovnica 22.11.2007 Nasilje nad zenskami, foto: Bostjan Tacol Žalostno Svet Partnerko silil v prostitucijo Zloraba Ugrabljena Slovenija "Prisilili so me v spolnost s tisoč moškimi"

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 2
  • miki1234 17:10 30.avgust 2018.

    no s takimi primeri se ukvarjajo policisti, ko ljudje služijo za preživetje z lastnim telesom... take se oglobi in kaznuje... zgodbe o tistih "miljonskih" lopovih pa ostajajo nerazrešene in nekaznovane...