Slovenija
51 ogledov

Prihaja nova diskoteka

Prostoru, kjer bodo odprli novo diskoteko je bil pred tem prostor za bovling. Žurnal24 main
Čez tri tedne bo odprla vrata nova diskoteka na Obali. V njej bo prostora za 1700 obiskovalcev.

V industrijski coni v Luciji končujejo prenovo nekdanjih prostorov bovlinga, v katerih bo, kot pravijo njeni snovalci, po skorajšnjem zaprtju Ambasade Gavioli in portoroškega Tivolija, začela delovati Opera Club, največja diskoteka na Obali.

 
 

The Club je bil za Osare Revival premajhen, zunaj je ostalo po tisoč ljudi.

Alen Škofič

 
Ob samem objektu ni dovolj parkirnih prostorov, zato se organizatorji dogovarjajo o parkiriščih pri bližnjem Tuševem in Mercatorjevem trgovskem centru, za parkiranje pa naj bi usposobili tudi sosednje zaraščene in zdaj neuporabljene površine. “Imeli bomo tudi enkratne letne dogodke Osare Revival, prvi od teh je bil na Belvederju v The Clubu, a tam je prostor premajhen,” pravi organizator programa Alen Škofič. Osare je sicer blagovna znamka v lasti družine Borisa Popoviča, ki je njeno uporabo dovolil. Pri diskoteki pa koprski župan nima nič, lastnik objekta je družina Cavallaro, znana po trgovinah Family Shop.
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.