Slovenija
3499 ogledov

Prihaja osvežitev, tako se bo ohladilo

Termometer
Danes bo spremenljivo s padavinami in nevihtami. Osvežilo se bo, napovedujejo vremenoslovci

Padavine z nevihtami bodo najprej dosegle zahodne kraje in se dopoldne razširile nad večji del Slovenije in popoldne postopno slabele. Najvišje dnevne temperature bodo od 23 do 28, na Primorskem in jugovzhodu do 32 °C.

Jutri bo delno jasno, zjutraj bo po nekaterih nižinah kratkotrajna megla. Predvsem na severu so možne posamezne plohe in nevihte. Na Primorskem bo pihala šibka burja.

Že jutri pa se bodo temperature spet dvignile, najvišje dnevne temperature bodo tako od 25 do 29, na Primorskem do 32 °C.

V četrtek bo spet sončno, temperature pa bodo postopoma naraščale. Glede na napoved Arsa bo v četrtek v Ljubljani 29 °C, v Mariboru 28 °C, toliko bo tudi v Celju, na Ptuju pa stopinjo več.  Tudi v Kranju bo v četrtek  28 °C, v Gorici je napovedana najvišja temperatura 31 °C, v Kopru pa 29 °C. Tudi v Novem mestu bo 28 °C, stopinj manj v Črnomlju. 27 °C bo tudi na Bledu, bolj sveže bo v Bovcu, kjer je napovedanih 24 °C. 

V petek bo delno jasno in znova bolj vroče, popoldne in zvečer bodo predvsem na severu Slovenije krajevne nevihte, ki bodo ozračje ohladile za kakšno stopinjo. 

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.