Slovenija
42 ogledov

Prihaja sneg pod 1000 metri nadmorske višine

Jesen Profimedias
Medtem ko se večina Slovenije med prazniki kopa v soncu, je napoved za nadaljevanje tedna precej bolj oblačna, deževna, celo snežena.

Dnevne temperature danes se gibajo med 10 in 14 stopinjami Celzija. Tudi jutri bo v prvi polovici dneva sončno vreme, napovedujejo vremenoslovci z Arsa. "Sredi dneva se bo nato v zahodnih krajih postopno pooblačilo. Jutranje temperature bodo od 0 do 5, ob morju 8, najvišje dnevne od 12 do 15, na Primorskem do 17 stopinj Celzija," se glasi vremenska napoved.

Sreda bo bolj oblačna. V vzhodni Sloveniji bo sicer še delno jasno, drugod pa že pretežno oblačno, predvsem v hribovitem svetu zahodne Slovenije bo občasno rahlo deževalo.
 
"V noči na četrtek bo občasno deževalo v večjem delu države. V četrtek bo sprva oblačno, dež bo čez dan ponehal, popoldne se bodo oblaki trgali. Hladneje bo," napoved za drugo polovico tedna sklenejo na Arsu.

Prihaja sneg

5- do 10-dnevna napoved nakazuje, da bodo od sobote naprej naši kraji pod vplivom ciklonskega območja.

"V petek bo večinoma sončno z dopoldansko meglo, od sobote do srede pa bo prevladovalo oblačno vreme s pogostimi padavinami. Meja sneženja bo v torek in sredo predvidoma pod 1000 m nadmorske višine," sklenejo na Arsu.

PREBERITE TUDI

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 4
  • Avatar praufo
    praufo 17:30 02.november 2016.

    Sonce ne bo več dolgo ... kaj ? ... prihaja sneg, ... hmm kaj na to pomeni ker namreč sonce vedno je, občasno pa ga zakrijejo oblaki, lahko tudi dežuje ali pa celo sneži, ampak sonce je tam kjer je ...prikaži več in ko se bodo oblaki razkadili, bo nebo spet modro ... zatorej sonce bo še dolgo

  • Avatar roksa
    roksa 12:54 01.november 2016.

    Nena ga serji no.........kdo bi ga pa avgusta v taki vročini kidal...;)))))))

  • Papaja Popi 09:53 01.november 2016.

    Čudno res, da pozimi pade sneg !Kaj bi bilo, če bi padel poleti ?