Slovenija
255 ogledov

Prihaja Šus Eurofitness

Programi bodo potekali pod vodstvom usposobljenih strokovnjakov. (Foto: Shutters Žurnal24 main
Novost. V Slovenijo prihaja nov koncept športnega centra. Odprtje jeseni.

“Šus Eurofitness je koncept, kjer enotna mesečna članarina vključuje vse – od skupinskih vadb in fitnesa do uporabe bazena. Cena bo od 50 evrov na mesec, tako da bo ponudba dostopna širšim množicam,” je povedal Toni Llop, direktor katalonskega podjetja UBAE fitnes, ki odpira športni center skupaj s Športno unijo Slovenije (Šus). Projekt bodo začeli v Športni hiši Ilirija, odprtje pa napovedujejo na začetku novembra.

Vadba sledi trendom
“Za vadbo bo skrbel strokovno usposobljen kader, ki ga bomo izobraževali v Barceloni, kjer trenutno deluje že 11 tovrstnih športnih centrov,” je povedal novi direktor Športne hiše Ilirija Gregor Pečovnik in dodal, da prihodnje leto načrtujejo širjenje centra z bazenom in centrom dobrega počutja.

“Vadbeni programi bodo sledili svetovnim trendom, saj imajo Katalonci na tem področju ogromno izkušenj. V Barceloni so namreč navzoči že 20 let,” pravi predsednik Šusa Miro Ukmar.

Vstop na prstni odtis
Tehnologija. Za dokazovanje članstva v športnem centru bo skrbela visoka tehnologija. Vstop bo namreč omogočen le na prstni odtis in z osebnim geslom.

“Vrata se bodo odprla le pri ujemanju odtisa in gesla. Tako se bomo izognili uporabi članskih izkaznic, poleg tega pa se bodo s posebnim programom zbirale informacije o vadbi posameznika, ki bo tako lahko spremljal svoj napredek,” je povedal izvršni direktor Šusa Rado Cvetek.

Sodelovanje. Zanimivo je tudi to, da bodo sistemi med seboj povezani. To pomeni, da bodo slovenski člani Šus Eurofitnessa lahko uporabljali storitve v centrih v Barceloni in tudi obratno.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.