Slovenija
8 ogledov

Prihajata sneg in mraz

Sneg Andrej Leban
Kot so napovedali na Arsu, snežilo naj bi predvsem na Kočevskem in Notranjskem. Popoldne nevšečnosti zaradi močnega vetra, zjutraj bo nevarnost poledice.

Popoldne so se ponekod po državi že začele pojavljati padavine, ponekod dež, ponekod sneg, mestoma je pihal močan veter. Kot sporoča Uprava za zaščito in reševanje, je tako veter odkril streho na stanovanjski hiši v Novem naselju v Spodnjih Hočah. 

Pozor, poledica!

Padavine bodo sredi dneva in popoldne od severa hitro zajele vso Slovenijo. Meja sneženja se bo spuščala. Snežilo bo predvsem na Kočevskem in Notranjskem, drugod pa nad okoli 600 metri nadmorske višine, je zapisano na spletnih straneh Agencije RS za okolje.

Sneg bo ponehal ponoči, postopoma se bo bo zjasnilo, jutri bo tako možna poledica.

Ohadilo se bo

Danes bodo najvišje temperature od 4 do 10 stopinj Celzija, na Primorskem do okoli 12 stopinj Celzija, popoldne pa se bo hladilo. Jutri bo sončno, vendra hladno.  Najnižje jutranje temperature bodo od -10 do -3, ob morju malo nad 0, najvišje dnevne od 3 do 9, na Primorskem do 12 stopinj Celzija.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.