Slovenija
22373 ogledov

Sveža vremenska napoved: Pripravite se!

Nevihta
Nestabilno ozračje s seboj prinaša krajevne padavine, plohe in nevihte.

Danes bo pretežno oblačno s krajevnimi plohami in nevihtami. Predvsem popoldne in zvečer so ob nevihtah možni tudi nalivi. Temperature se bodo danes gibale od 16 do 22 stopinj Celzija. 

Vetrovi so iznad severne Afrike nad naše kraje prinesli precejšnjo količino Saharskega peska, ki ga boste lahko opazili na izpostavljenih površinah in avtomobilih. 

Avto v dežju | Avtor: Shutterstock Shutterstock

Spremenljivo vreme se bo nadaljevalo tudi jutri, ko se bodo še pojavljale krajevne padavine, deloma tudi plohe. Na Štajerskem in v Prekmurju bo zapihal severni veter, na Primorskem šibka burja. Najnižje jutranje temperature bodo od 8 do 13, v Gornjesavski dolini okoli 6, najvišje dnevne od 17 do 23 stopinj Celzija. 

Sreda in četrtek bosta jasna in malce toplejša, kaže napoved agencije za okolje. Ponekod bo pihal severovzhodni veter, na Primorskem večinoma šibka burja. 

Sonce | Avtor: Profimedias Profimedias

Do konca tedna bo prevladovalo sončno vreme, od nedelje naprej pa bo postopno več oblačnosti. Trenutno kaže, da je verjetnost za padavine majhna. Temperature se bodo tudi konec tedna gibale malce nad 20 stopinj Celzija. 

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.