Slovenija
4472 ogledov

Pozor, pripravite se na zastoje!

požar Saša Despot
Dars opozarja: Jutranjim zastojem se ne bo mogoče izogniti.

Od torka dalje bo promet na delu zahodne ljubljanske obvoznice potekal po dveh zoženih pasovih. Na delu od Kozarij proti Brdu bodo namreč začeli z menjavo protihrupne ograje, ki je bila poškodovana lani junija v požaru. 

Zaprt bo odstavni in delno vozni pas. Na Darsu pravijo, da pričakujejo krajše, do 15-minutne zastoje iz južne obvoznice za smer proti Brdu oziroma Kranju. 

požar | Avtor: Saša Despot Saša Despot

Zapora bo predvidoma trajala do 23. septembra. 

kozarje Nastali zastoji Slovenija Zastoji: Požar se je razširil na avtocesto

Konec avgusta so ceste sicer še vedno močno obremenjene zaradi turističnega prometa iz smeri Hrvaške proti Avstriji in Italiji. Obenem pa je še vedno veliko število tistih, ki šele gredo na dopust. V nekaterih delih Nemčije se namreč počitnice končajo šele sredi septembra. 

Hkrati pa se že povečujejo tudi dnevne prometne konice. Posledično nastajajo zgostitve v času, ko se povečujeta in mešata dnevni in turistični promet, največ v petek in ponedeljek, pojasnjujejo na prometno-informacijskem centru. 

Varovalna ograja pred požarom Slovenija Stari standardi, vprašljiva varnost

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 2
  • e213b2535978aaf6e413f72233bf2dc07a5a81a8 11:53 27.avgust 2018.

    Pa tale promet po državi ni več normalen,sami zastoji na vseh AC,una goveda DARS-ova pa izvajajo popravila in to sredi sezone,3/4 evrope drvi na Hrvaško preko naše države in to za ceno 30 €.Namesto,da podražijo vinjete za en teden na ...prikaži več ogromno vsoto vsaj 60€,da se takoj napravi selekcija in vsaj nekaj zasluži s tem tranzitom.Drugače za temi "turisti"ostanejo samo smeti in gužva,hvala za tak turizem v naši domovini!