Slovenija
33 ogledov

Pripravljajo se na sprejem gostov

V Rimskih termah odpravljajo še zadnje pomanjkljivosti, mnogi pa so že začeli tu Žurnal24 main
Prvi delovni dan. Začela so se usposabljanja za vse, ki so dobili delo v novem zdravilišču.

Rimske Toplice. “Poleg osnovnih izobraževanj, ki vključujejo varstvo pri delu, obvladovanje računalniških programov in drugo, bomo kar nekaj časa in truda vložili tudi v strokovno izpopolnjevanje zaposlenih. Želimo imeti le najboljši kader,” pravi Marjana Novak, direktorica Rimskih term, kjer naj bi prihodnji mesec že sprejeli prve goste.

Prednost imeli domačini
Včerajšnji dan je bil hkrati prvi delovni dan za 48 tistih, ki so bili izbrani na razpisih, na katere so sicer prejeli kar 800 prošenj. Število zaposlenih v Rimskih termah se je tako s prvotnih štirih dvignilo na 52 ljudi.

Receptorji, vzdrževalci, reševalci in gostinci so včeraj podpisali pogodbe, sprejeli etični kodeks in začeli usposabljanja,” pravi Novakova. Dodaja, da se še kako zavedajo, da je kakovostno in profesionalno izvedeno delo izjemnega pomena, zato bodo temu tudi v prihodnje posvečali veliko pozornosti. Kot je omenila, so imeli pri zaposlovanju prednost ljudje iz Rimskih Toplic in bližnje okolice.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.