Slovenija
58 ogledov

Pripravljajo shod za Janšo

Zgodovina se ponavlja Facebook
Ob razglasitvi sodbe v primeru Patria protestni shod z naslovom Zgodovina se ponavlja.

Podporniki Janeza Janše za 3. junij, ko bo ljubljansko sodišče razglasilo sodbo v primeru Patria, napovedujejo protestni shod z naslovom Zgodovina se ponavlja. Dogodek so najavili tudi na spletnem socialnem omrežju Facebook.

Shod je napovedan za 15. uro, svoj prihod pa je danes do 20. ure potrdilo okoli 80 ljudi.

Tožilec v zadevi Patria predlaga za Janšo 24 mesecev zapora. V sklepnem nagovoru je poudaril, da je obtoženi sprejel najmanj obljubo plačila nagrade. Obramba medtem na drugi strani ves čas ponavlja, da tožilstvo v procesu ni ponudilo niti enega dokaza za očitana dejanja.

 

Komentarjev 54
  • vest 19:59 30.maj 2013.

    Z napovedjo protestov v ponedeljek njegovi podaniki potrjujejo, da ga sodišče ob upoštevanju vseh dokazov (Podanih tudi v Avstriji in Finski) verjetno ne more oprostiti. S tem dokazujejo, da je tudi v njihovih očh kriv. Verjetno jih najbolj boli, da ...prikaži več so se pustili toliko časa zavajati.

  • Scott 15:00 30.maj 2013.

    Pišete o bansaju, kajne?

  • Scott 14:54 30.maj 2013.

    Kaj bi se zgodilo v primeru, da bi nekdo podal prijavo, da je ferlinc neznanega dne, ob neznani uri, v neznanem vozilu, na neznanem kraju otipaval neznano punčko.?Bi bil obsojen na zaporno kazen zaradi domnevne pedofilije?Tu ste v večini zelo ...prikaži več pametni, zato sem prepričan, da mi boste znali odgovoriti.?Za odgovor se vam že vnaprej zahvaljujem.