Slovenija
23 ogledov

Prostitucija moteča za obiskovalce

prostitutka EPA
Novogoriški kriminalisti ugotavljajo, ali se v dveh največjih igralnicah v Novi Gorici res izvaja prostitucija.

"Vedeti je treba, da samo vdajanje prostituciji še ne pomeni storitve kaznivega dejanja.
Kaznivo dejanje stori tisti, ki zaradi izkoriščanja sodeluje pri prostituciji druge osebe ali tisti, ki s silo, grožnjo ali prelepitvijo navede, pridobi ali spodbudi drugo osebo k prostituciji," sporočajo s Policijske postaje nova Gorica.

Potrdili so, da so pretekli teden prijeli anonimno obvestilo o tem, da naj bi se v dveh največjih igralnicah v Novi Gorici izvajala prostitucija, "kar je moteče za obiskovalce igralnice in tudi domačine".

Kriminalisti bodo prijavo preverili in poskušali ugotoviti, ali res obstaja sum, da je v prijavljenem primeru šlo za zlorabo prostitucije.

Komentarjev 5
  • stooo 15:33 19.avgust 2013.

    http://www.powerplaymanager.com/r773870Odlicna zastonj on-line igra, kjer se lahko preizkusis kot manager v hokeju,nogometu in rokometu. Kasneje bo mozno igrati tudi kosarko, F1, odbojko,...V igri imas enake moznosti zmagovanja kot igralci, ki vlagajo denar. Kar je prava redkost.

  • jocif 15:27 19.avgust 2013.

    Ubogi kriminalisti, s kakšnimi težkimi zadevami se spopadajo!

  • Lavdan 14:46 19.avgust 2013.

    To vendar paše skupaj. Pri denarju, ki se obrača v igralnicah nekaj ostane tudi za dame. Tu bi bilo delo za moralne teologe, da bi spreobračali od greha igralce in dame.