Slovenija
17 ogledov

Protestniki tudi pred hišo Andreja Vizjaka

Protesti Ljubljana Anže Petkovšek
Protest ni bil uperjen proti občinski oblasti.

Okoli dvesto ljudi se je na shodu proti političnemu elitizmu in korupciji mirno sprehodilo skozi mestno središče Brežic. Protesti niso bili usmerjeni proti občinski oblasti, udeleženci shoda pa so se ustavili tudi pred hišo ministra za delo Andreja Vizjaka, je poročala TV Slovenija.

Kot je še navedla omenjena televizija, so udeleženci zborovanja razdeljevali pisma, v katerih so ponudili nekaj rešitev za izboljšanje razmer v državi.

Na spletnem portalu MMC so zapisali, da so se protestniki zbrali pred spomenikom NOB in kmečkim uporom, kjer so prižigali svečke v spomin na pravno državo, in od tam krenili po brežiških ulicah, POP TV pa je poročala, da so protestniki nosili napise "dovolj vas imamo" in "hočemo pravno državo".

Komentarjev 3
  • Žurnalček 13:02 10.december 2012.

    Vizjak , nekatere si hudo razočaral. Tudi mene zagriženega levičarja, ki sem pa tudi v prejšnjem mandatu tvoje delo ocenjeval pozitivno, kakor tudi sedanje.

  • privat 08:52 10.december 2012.

    poštenost je treba dokazati...naj vsi pošteni ostopijo z besedami "nočemo sodelovati v ropu Slovenije"....nekateri pač ne rabijo odstopiti,ker jim se bo sodilo..

  • mph 08:22 10.december 2012.

    Pa eden zelo redkih v sedanji vladi, ki je vsaj na zunaj malo pozitiven. Jih je možno ostale preštet na prste ene roke, če ti manjkajo 3 prsti. Drugi je Žerjav, ki pa ima očitno tudi dovolj vseh svinjarij.