Slovenija
19 ogledov

Proti Kopru spet zastoji

(Foto: Prometno-informacijski center) Žurnal24 main
Primorska avtocesta je polna pločevine tudi danes, kljub temu da je državo zajelo deževje. O večkilometrskih zastojih pa poročajo tudi na hrvaških cestah proti Sloveniji.

Po podatkih Prometno-informacijskega centra (PIC) na primorski avtocesti od Ljubljane proti Kopru nastaja zastoj od razcepa Kozarje na ljubljanski obvoznici proti priključku Brezovica proti Kopru, pred delovno zaporo med priključkoma Vrhnika in Logatec v smeri Kopra.

AC Ljubljana - Koper, Vrhnika, pogled proti Ljubljani -> KAMERA V ŽIVO (vir: PIC)

Na PIC voznikom priporočajo, da v delovni zapori v smeri Primorske uporabljajo tudi desni vozni pas. Gost promet z zastoji je tudi na cestah Podlehnik - mejni prehod Gruškovje, Izola - Koper in Šmarje - Koper.

Zgoščen promet z zastoji je tudi na gorenjski avtocesti med priključkom Podtabor in predorom Ljubno v smeri Jesenic.

Mejni prehodi
Po podatkih Hrvaškega avto kluba je povečan promet v smeri slovenskih mejnih prehodov Dragonja in Sečovlje. Kolona vozil je dolga okoli 11 kilometrov na hitri cesti, ki vodi do teh prehodov.

Vas zanima, kakšno vreme vas čaka ob morju? Kliknite na www.vreme.net.

Čakalne dobe na mejnih prehodih: na Gruškovju je treba za vstop v državo čakati 30 minut.

Zastoji tudi v Avstriji
Na avstrijski turski avtocesti (A10) pred turskim predorom so že ponoči začeli nastajati zastoji.

Do prvih zastojev pred turskim predorom je začelo po poročanju avstrijske tiskovne agencije APA prihajati že ob 2. uri zjutraj. Okoli 6. ure je v smeri proti jugu nastala že 20-kilometrska kolona, situacija pa se bo čez dan predvidoma še poslabšala.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.