Slovenija
9 ogledov

Raje rdeči kot vijoličasti

Preverite, kako živi ste! (Foto: Kako živ) Žurnal24 main
Na spletu lahko od danes naprej preverite, kako živi ste v resnici. S pomočjo nasvetov in mnenja drugih uporabnikov se lahko postopoma spremenite v človeka, polnega življenja.

V gibanju Kako živ so se odločili, da bodo poskušali posameznike na inovativen način prepričati, da je mogoče s kančkom dobre volje in veliko mero aktivnosti spremeniti življenje na bolje.

Barve

RDEČA: Polni življenje

ORANŽNA: Precej živ

ZELENA: Napol živ

MODRA: Životarim

VIJOLIČNA: Komaj živ

Od 19. januarja do 8. februarja tako lahko na spletni strani www.kakoziv.si preverite, kako živi so Slovenci, med njimi pa seveda tudi vi. Pri tem pa so vam na voljo različne barve, ki prikazujejo raven vaše živosti.

Poleg tega pa spletna stran ponuja tudi različne nasvete o tem, da posameznika ne čaka nič tragičnega, če bo del časa namenil samo sebi.

Sicer pa gibanje obljublja, da se bo iz virtualnega sveta preselilo tudi v resnični svet.

Kot je za zurnal24.si dejal Aleksander Zadel iz gibanja Kako živ, naj bi prve delavnice zaživele že aprila. Na njih bodo "vijoličastim" posameznikom poskušali pomagati zaživeti in ga "obarvati" v rdeče.

Pri projektu sodelujejo tudi številni posamezniki in podjetja. "Sodelujejo psihologi, svetovalci, zdravniki in pa managerji. Prepričani smo namreč, da so nekatere managerske veščine lahko zelo uporabne tudi v vsakdanjem življenju," pravi Zadel.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.