Slovenija
37839 ogledov

Razkrili, kje bo naslednji Studio City z Marcelom Štefančičem

Marcel Štefančič v Studiu City RTV Slovenija Marcel Štefančič
Studio City z Marcelom Štefančičem bo potekal pred občinstvom.

"Spoštovani gospod predsednik, gospoda nadškofa. Obljubili smo, da se 9. maja, na dan zmage, vrnemo in vrnili se bomo – v ponedeljek ista ura, en drug kanal. V živo," so zapisali v napovedi oddaje z Marcelom Štefančičem jr.

Po tem, ko so ga odrezali kot voditelja Studia City, je napovedal, da 9. maja Studio City zagotovo bo.

Posebno izvedbo oddaje si bo mogoče 9. maja ogledati v živo v spodnji dvorani Slovenskega mladinskega gledališča, s pomočjo spletnega prenosa pa, kot vsak ponedeljek zvečer, tudi na domačih zaslonih. Direktne povezave na žive prenose bodo objavili naknadno.

Za ogled v živo si bo treba zagotoviti vstopnico, ki bodo po simbolni ceni 2 evra na voljo v ponedeljek, 9. maja, eno uro pred dogodkom pri blagajni gledališča (Vilharjeva 11). Rezervacije bo pred tem sprejemala Prodajna galerija (01 425 33 12), ki bo v ponedeljek odprta od 12.00 do 17.30.

Zaradi prenosa v živo bodo morali obiskovalci svoja mesta v dvorani zasesti najpozneje do 20.50, zamudnikom ne bodo mogli omogočiti vstopa v dvorano.

Na RTV Slovenija naj bi ob ponedeljkih do konca maja v terminu Studia City vrteli retrospektivne oddaje, ki pa jih ne bo delala ekipa, ki je pripravljala oddajo, 30. maja pa naj bi se oddaja vrnila z drugim voditeljem oziroma z voditeljico.

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 42
  • bobubob 15:04 07.maj 2022.

    Hvala bogu, NOVA24 bo še vedno imela uravnoteženje... Eni bodo lagali 'po desno', drugi 'po levo'. Ko pa bo jeseni spet nastopil čas kovid blaznosti - se bodo poenotili in oboji lagali 'po klinično'. Kar pa predstavlja danes že skoraj ...prikaži več božjo besedo. Saj jo uboga tudi papež.

  • puys 08:03 07.maj 2022.

    Naj proba na nova24 dobit oddajo. Uravnoteženost medijev pa to…

  • jezero 07:08 07.maj 2022.

    Pirkovič in podobni! Kot da jih je slovenski narod izpljunil!