Slovenija
34 ogledov

Remi uspel le Zveru

simultantka Evropski parlament Ljubljana
Slovenski poslanci v Evropskem parlamentu Ivo Vajgl, Lojze Peterle in Franc Bogovič in Milan Zver odigrali šahovsko simulantko z Lauro Unuk. Rezultat: štirje porazi in en remi.
Z mladinsko svetovno šahovsko prvakinjo je remiziral Milan Zver, ki sicer velja za zelo dobrega šahista, medtem ko so  Alojz Peterle, Ivo Vajgl in Franc Bogovič bili proti mladi šahistki nemočni. 
 
Mlada šahistka Laura Unuk je po simultantki priznala, da so slovenski poslanci dobri šahisti, Milan Zver pa je ocenil, da je naša prvakinja boljša od vseh šahistov v Evropskem parlamentu. 
Komentarjev 4
  • KLOBO 17:58 17.oktober 2014.

    No, to je dober predlog, koga polslati v Bruselj !! Namesto volitev naj napravijo šahovski turnir in kdor bi se dobro odrezal, oz. prišel med 8 najboljših, bi imel karto za EU-poslanca. Le na tak način bi se znebili raznih ...prikaži več Vajglov, Bratušk, jakiću, Pavličev... in bi le tisti, ki imajo nekaj v glavi politično prosperirali, ne pa butalci ala Bratušek !!

  • Janez_53 17:37 17.oktober 2014.

    Očitno je eden od poslancev kar dvakrat izgubil, če so igrali ŠTIRJE poslanci, rezultat pa je bil 4 zmage in en remi za Lauro.

  • b3180966 12:22 17.oktober 2014.

    Si je pa izbral od koga plonkati...Če bi plonkal od Zvera, ne bi izgubil.