Slovenija
31 ogledov

Rode opravil test DNK

Franc Rode je v pogovoru za družino razkril svoje misli o aktualni problematiki. Žurnal24 main
Kardinal Franc Rode je že opravil test očetovstva, h kateremu ga je konec avgusta javno pozval Peter Stelzer.

Kardinal Franc Rode je v Münchnu opravil test očetovstva, so za nas potrdili pri odvetniški pisarni Zidar Klemenčič. "Potrjujemo, da je kardinal Franc Rode v teh dneh oddal vzorec DNK na inštitutu, ki ga je predlagal g. Peter Stelzer. Primerjava DNK poteka po standardnem postopku. Ko bo znan rezultat, ga bomo nemudoma posredovali v javnost."

Da se test izvede v tujini in ne na Inštitutu za sodno medicino Medicinske fakultete Univerze v Ljubljani, je bila želja Stelzerja.

 

 

Komentarjev 14
  • Žurnalček 14:04 18.marec 2013.

    Kaj imata Rode in Cankar skupnega? Eden je zatajil mater, eden pa sina!

  • Žurnalček 14:02 18.marec 2013.

    Ne nasedajte njegovim igram. Ni ga na svetu človeka , ki ne bi sina s slike , prepoznal po OČETU . In bil je še v sex -posiljevalski zvezi z materjo 9 m. prej. Tu ni potreben noben DNK-a , ...prikaži več, no je ampak za tiste, ki so slepi, pa bi bili radi informirani.Ker ne gre za uradno preiskavo , ampak za izsiljevanje sina z pitaj boga kakšnimi razlogi, je zdaj, ko je ugodil nam neznanem izisljevanju , test pa je moral opraviti, je njega on sam , ne da bi papir pokazal komerkoli , izjavil , da notri piše , da on ni oče. To je farsa , farsa je bila že na začetku, ker sin ni zahteval test očetovstva pri uradnih organih ene ali druge države , ampak ga očetovstva samo javno obtožil . In Rode je moral iti na test zaradi javnosti in Papeža , vendar je izvid privaten in njegov osebni dokument, ki ga on nima komu kazati, kajti samo on ve kaj piše v njemu. Vemo tudi mi , ne po testu, ampak po enakosti fizionomije enega in drugega. Meni kot obtoženemu očetovstva , bi bilo sploh škoda zapravlj

  • rogg 22:43 26.september 2012.

    ha ha... prav imaš, zamisli se in si kupi štrik....