Slovenija
75 ogledov

Rodil se je v času obiska predsednika Putina in bil najbolj varovan dojenček

Robert Sušanj na obisku pri dojenčku Tina Dokl
Noa se je rodil v soboto, ko je našo državo obiskal ruski predsednik Vladimir Putin. Kot je znano, so takrat veljali izredni varnostni ukrepi, zato ga je med nujnim prevozom v Ljubljano spremljalo več deset policistov.

Mali Noa Gračanin se je rodil v soboto, s carskim rezom v porodnišnici v Kranju, kjer so zdravniki ugotovili, da potrebuje dodatno zdravljenje v Ljubljani, navaja Gorenjski glas. 

Reševalno vozilo je iz Kranja krenilo ob 16.30, torej v času, ko so na Gorenjskem veljali strogi varnostni ukrepi; del avtoceste je bil zaprt, Putin pa je bil v tem času na poti iz Kranjske Gore proti Ljubljani. Vozilo je kljub temu krenilo na pot, pridružilo se mu je policijsko spremstvo in vse se je dobro končalo.

V sredo sta malček in njegova mamica v bolnišnici dobila zanimiv obisk. Oglasil se je namreč Robert Sušanj, ki je bil v času Putinovega obiska zadolžen za koordinacijo glede varnosti.

"Noa je bil najbolj varovan dojenček tisti hip na svetu, na poti v Ljubljano ga je spremljalo več deset, morda celo več sto policistov in še avtocesta je bila popolnoma pregledna in varna. Samo to so imeli policisti pred seboj, da malo 'štručko' čim prej pripeljejo na cilj. Lahko vam povem, da so policisti minule dni že klicali in se zanimali, kako je z novorojenčkom, prav tako so klicali iz Urada predsednika Slovenije in torej tudi predsednik ve, da sem danes na obisku v porodnišnici," je ob obisku povedal Sušanj, ki je malčku podaril "policijskega medvedka". 

Dečka so v torek premestili nazaj v Kranj k mamici, ki je novinarki zaupala, da ga je osebje v Ljubljani preimenovalo v "malega Putina".

dezurni@zurnal24

Komentarjev 9
  • dragec 15:31 06.avgust 2016.

    pazi se da te Afgan /Dragec ne nategne v to umazano,mozoljasato slovensko rit

  • sprehajalec 14:45 06.avgust 2016.

    Afgan/Dragec, si bil to ti, ko imaš rad otroke. Avstrijski časopis te omenja; Afghane (29) je tepel in grozil z nožem prijateljici, s katero imata otroka, ker je otrok predolgo jokal.

  • jozicamurn 11:42 06.avgust 2016.

    dragec = hrček hrvat, ker le hrvati impotentnezi se tako imenujejo med seboj.