Slovenija > Črna kronika
28 ogledov

Zamaskiranca oropala pošto

policija
1/5
Saša Despot
V Štepanjskem naselju v Ljubljani dopoldan oropali pošto. Neznanca grozila z orožjem.

"Slišala sem sirene, vendar se nisem zmenila za to. Nato sem zaslišala še helikopter, odšla sem pogledat na balkon in videla policijski helikopter. Sestra mi je povedala, da so oropali pošto. Prišli so neki moški v maskah, ljudje so morali biti na tleh, nato pa so pobegnili z rdečim meganom," nam je dogajanje opisala bralka Tjaša. Kot je še dejala, so avtomobil parkirali za pošto, kjer je vod za uslužbence. V pošti pa naj bi bili v času ropa predvsem starejši ljudje, ki so se dodobra prestrašili.

Visoka in oblečena v črna oblačila

Po podatkih Policijske uprave Ljubljana je bila pošta na Litijski cesti oropana nekaj pred 9. uro. Zamaskirana neznanca sta vstopila v prostore pošte, zagrozila z orožjem in zahtevala gotovino. Odnesla sta nekaj tisoč evrov in pobegnila s kraja.

Policisti na terenu iščejo dva moška, visoka okoli 190 centimetrov in oblečena v črna oblačila.

 

 

Komentarjev 3
  • Žurnalček 13:45 31.julij 2013.

    Kaj ko bi se ti brigala za svoje stvari in svojga fotra.

  • Žurnalček 13:44 31.julij 2013.

    Z rdečim avtom v rop. Mogoče sta na streho narisala še bel križ. Ne vem zakaj sta potem sredi belega dne oblekla črna oblačila. Mogoče , da se zlijeta z vrelino dneva. Ni kaj, dobr se maskirata . Sam vseeno ...prikaži več gledata preveč črnobelih filmov, pa ne dojemata usklajenosti barv posameznih kadrov. Dejmo mal KR narkomančke izprašat.

  • sivka 10:25 31.julij 2013.

    oni z južnega dela Golovca je manjši.