Slovenija
27 ogledov

Rušenje je vse bliže

Poslovni prostori Stare Save bodo do konca meseca izpraznjeni. Skupaj s starim k Žurnal24 main
Stara Sava. Poslovni prostori nasproti Globusa bodo do maja izpraznjeni. Za rušenje že dovoljenje.

Poslovni prostori Stare Save, nekdanjega tovarniškega kompleksa na vhodu v stari del mesta nasproti Globusa, bodo maja povsem izpraznjeni. Najemnikom se konec meseca namreč iztečejo pogodbe, ki ne bodo podaljšane, zato po gorenjski prestolnici krožijo govorice, da naj bi se kmalu začela rušitvena dela in gradnja. 
V kranjski Savi so to delno potrdili.

"Prostori bodo izpraznjeni, ker je v bližnji prihodnosti predvideno rušenje teh objektov," je potrdila Tadeja Kuhar, vodja odnosov z javnostmi pri kranjski Savi. Datum začetka rušenja sicer še ni znan, je opozorila, a potrdila, da je gradbeno dovoljenje za rušenje že 
pravnomočno.

Kaj bo zraslo
"Projekt Stara Sava je v fazi idejnih zasnov, v katerih je predvidena gradnja poslovnih prostorov, stanovanj in parkirnih prostorov," je vsebino bodočega objekta napovedala Kuharjeva in dodala, da se bo gradnja začela predvidoma leta 2013. Vrednost projekta v tej fazi še ni znana, je končala.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.