Slovenija
11958 ogledov

S tem komentarjem je Žan Mahnič močno užalil Dominiko Švarc Pipan

Dominika Švarc Pipan Flickr Ministrica za pravosodje Dominika Švarc Pipan
Mahniča je takoj pozvala, "da se za svoje besede, katerih ponižujoč in žaljiv namen je očiten, tako iz zapisa kot sledečih komentarjev", opraviči.

"Ko Dominika Švarc Pipan ne bo več ministrica, se bo zaposlila v podjetju Lekarna Ljubljana," je poslanec SDS Žan Mahnič danes ob fotografiji ministrice z županom Mestne občine Ljubljana Zoranom Jankovićem zapisal na twitterju. S tem je namignil na Jankovićevo afero farmacevtka, kar je ministrico za pravosodje užalilo.

Mahniča je takoj pozvala, "da se za svoje besede, katerih ponižujoč in žaljiv namen je očiten, tako iz zapisa kot sledečih komentarjev", opraviči.

"Delo v Lekarni Ljubljana je častno delo. Za razliko od tega, kar Zoran Janković počne s tam zaposlenimi," ji je odgovoril Mahnič.

"Ste toliko prijazni in pojasnite, kakšno zvezo ima to, kar pravite sedaj, z vašim prejšnjim tvitom in zakaj me povezujete z Lekarno Ljubljana oz. kaj ste želeli povedati s tem, da se bom lahko tam zaposlila po prenehanju mandata," ga je nato pozvala Švarc Pipan.

dezurni@styria-media.si

 

 

Komentarjev 45
  • Avatar Leon
    Leon 09:36 09.maj 2023.

    Mislim, da je tožba samoumevna in obvezen psihiatričen pregled ob testiranju na prepovedane substance . Na osnovi zdravstvene dokumentacije mu odrediti terapijo . Obstaja lokacija Dob ali Polje .

  • kapibara 07:34 09.maj 2023.

    Un temnolasi SD-sovc dr. Jernej Štromajer ( NE ZDRAVNIK !!) je pa 100% degradiral naziv DR ( le s čim si je prislužil naziv ? ), a se je opravičil Slovencem, ki praznujemo Božič, za tisto žaljivo voščilo, na kar ...prikaži več se je po tem zgovarjal na prizor iz filma.. ?

  • kapibara 07:30 09.maj 2023.

    A če ji bi pa omenil da se bo zaposlila v klavnicah Celjskih mesnin.. bi bilo pa v redu