Slovenija
82928 ogledov

Šarec objavil opravičilo Janši: To je zapisal

Marjan Šarec
1/2
Ali se s Šarčevim zapisom končuje tudi dvoboj med predsednikom vlade in prvakom opozicije, ni jasno. Janša se namreč še ni odzval.

Včeraj sta si Marjan Šarec in Janez Janša skočila v lase. V svojem nastopu v Odmevih na TV Slovenija je Šarec dejal, da je Janša konec februarja smučal v Italiji.

Voditelju oddaje je odgovarjal na vladne očitke iz poročila o nakupu zaščitne opreme, češ da je za večino napak v boju zoper epidemijo covida-19 kriv Šarec, ki da ni zaprl meje z Italijo in prepovedal potovanja k našim zahodnim sosedom v času, ko je tam razsajal virus. Šarec je med drugim dejal, da je ravno takrat v Italiji smučal Janša.

Karl Erjavec, Janez Janša, Marjan Šarec Kot v vrtcu Slovenija Janša in Šarec sta si skočila v lase

Janša se je naslednji dan odzval na Twitterju in zapisal, da je to laž, Šarec pa mu ni ostal dolžan.

 

Nekaj ur kasneje je na Šarčev naslov priromalo Janševo pismo z grožnjo, da ga bo tožil, če se mu ne opraviči.

Danes zjutraj je prvi mož LMŠ na Twitterju napisal opravičilo: "Opravičujem se Janezu Janši, ker sem verjel njegovima objavama na TW in FB. Prav tako se opravičujem, da sem verjel portalu Nova24. Obljubljam, da se bom poboljšal in jim nikoli več ne bom verjel." Drugega opravičila nimam, tudi če dobim 100 Matozovih pisem. Hvala.“

Komentarjev 60
  • Preprostež 09:01 10.maj 2020.

    Ko se Janša na vse pretege trudi prelagat odgovornost za Korono na predhodnika... Kazanje s prstom še ni ustavilo nobene pandemije.

  • ode 08:05 10.maj 2020.

    Javne osebe ne morejo preprečiti, da bi se o njih pisalo in govorilo - tudi iz zasebnega življenja. Toda vse napisano in izgovorjeno mora biti resnično in v nežaljivem in nenapadalnem tonu. Ali o Violeti Tomić še kdo upa kaj ...prikaži več napisati, od kar je dobila tožbo proti novinarju, ki je pisal o tem, kako "si jo na nekem trajektu lufta", pa čeprav je vse res?

  • Avatar Andestessa
    Andestessa 00:52 10.maj 2020.

    Si želiš najti žensko za eno noč? Pojdi –– B­r­ed­h­ot­.­C­om