Slovenija
23 ogledov

SDS-ovci preverjajo skupinski duh

slovenija 16.06.11, Janez Jansa, SDS, intervju, intervju na sedzu stranke, foto: Anže Petkovšek
Slovenska demokratska stranka danes pripravlja že tradicionalne 16. letne športne igre, ki bodo tokrat potekale v Bovcu. Športne igre so uvod v tradicionalni 20. letni tabor stranke.

Kot je zapisano na spletni strani SDS, se bodo člani na današnjih športnih igrah pomerili v različnih kategorijah, kjer bodo lahko “preverili tako skupinski duh kot lastno fizično pripravljenost”. Člani največje opozicijske stranke bodo igrali mali nogomet, odbojko na mivki, košarko, tenis, namizni tenis, pomerili se bodo v krosu in šahu.

Pravico do tekmovanja na letnih športnih igrah imajo le člani SDS, kar pa ne velja za navijače, mladoletne in vse, ki bi si tekmovanja želeli ogledati,” je še zapisano na spletni strani SDS. V stranki pričakujejo več tisoč članov in simpatizerjev SDS.

Športne igre so uvod v letošnji tradicionalni 20. letni tabor stranke, ki bo trajal do 8. avgusta. Program ponuja pohode, planinske ture, rafting, canyoning in kopanje v Soči. Obeta se tematski večer, kjer bo govora o dojemanju nacionalnosti skozi krščanski, romantični in sodobni pogled, zadnji dan tabora pa se bodo udeleženci z dobro kondicijo povzpeli na Triglav.

Komentarjev 27
  • mph 18:01 25.julij 2015.

    In spet ne bo nobenega odgovora na neštetokrat postavljeno vprašanje. V skladu z ideologijo velike vodje, neprijetna vprašanja se kar ignorira, ne obstajajo.

  • dragec 16:55 25.julij 2015.

    SSDSS -mamo???

  • dragec 15:21 25.julij 2015.

    Bo...bo... še zdaj se opaža, da pleško prihaja v šizofrenijo