Slovenija
66 ogledov

SDS s svojo televizijo, radijem in portalom

SDS ob volitvah A. Z.
Stranka SDS izpostavlja podporo novi medijski hiši, ki naj bi vključevala televizijo, radio in portal.

Prvak SDS Janez Janša je v nagovoru strankinih seniork in seniorjev navedel, da stranka podpira projekt nove medijske hiše, ki bo vključevala televizijo, radijsko postajo, ki naj bi postopoma pokrila celotno državo, in spletni portal, ki bo pomemben vir informacij, še posebej za mlajšo populacijo.

Janša je navedel, da vidi potrebo po "normalni strukturi medijev" v Sloveniji, "kjer se bo dalo prebrati več plati". Formalni okvir medijske hiše bo delniška družba, ki po njegovih besedah že nastaja. Medijska hiša bo predvidoma v obdobju od 1. septembra do 15. oktobra letos zbirala sredstva za prvi dve leti svojega delovanja.

Janša je opozoril, da je projekt nove medijske hiše tudi odločitev skupine novinarjev in urednikov, ki so jih zaradi njihove ideološke neustreznosti nacionalni mediji šikanirali: "Za preboj je poleg tega, da smo mi močni, potrebno spremeniti tudi medijsko okolje."

"Ko se bomo srečali naslednje leto tukaj, upam, da bo tu tudi kakšna kamera te nove televizije, mikrofon kakšne nove radijske postaje in da zvečer na televiziji in radiu ne bo treba zgolj poslušati in gledati gospoda Štruklja in Karla Erjavca," je še dodal.

Komentarjev 13
  • wester62 09:45 01.junij 2015.

    ja nekaj pa morajo imeti da se lahko hvalijo in kjer bodo njih spraševali le tisto kar bo njim všeč.verjetno bi njiho slogan -za domovino s hitlerjem naprej-

  • Ferluci 07:27 01.junij 2015.

    Saj, če imajo levaki svojo nacionalko, zakaj je ne bi imel še SDS? Več programov, več informacij - sploh ni napačno. Težava je le v nekaterih dragecih, ki so fouš in želijo, da sosedova krava crkne!

  • dragec 18:15 31.maj 2015.

    ha...ha... ti pa kamerman, odzada jte usmerja musliman