Slovenija
21 ogledov

SDS vložila interpelacijo zoper zdravstveno ministrico

SMC kongres Saša Despot
SDS prehitela NSi in vložila interpelacijo zoper zdravstveno ministrico Milojko Kolar Celarc.

"V SDS manj govorimo in napovedujemo, več delamo," so na Twitterju zapisali v največji opozicijski stranki, po tem ko so prehiteli NSi in sami vložili interpelacijo zoper zdravstveno ministrico Milojko Kolar Celarc.

V SDS so tudi za Žurnal24 potrdili, da je njihova poslanska skupina interpelacijo vložila danes. Predstavnik SDS za stike z javnostmi Miro Petek je povedal, da so interpelacijo pripravljali že nekaj časa in so jo tudi vložili danes, razloge zanjo pa bodo pojasnili na novinarski konferenci, ki so jo sklicali za ponedeljek. 

Delo ministrice so sicer v zadnjem tednu kritizirali tako v koaliciji kot opoziciji. Zoper njo pa so v NSi že pisali interpelacijo in zbirali potrebne podpise za vložitev.

Ministrica, ki z vsebino interpelacije še ni seznanjena in je zato ne more komenirati, se je v sporočilu za javnost nanjo vseeno odzvala in zapisala, da je "zanimivo, da jo interpelira stranka SDS, ki je imela v času debelih krav, od decembra 2004 do novembra 2008, polni štiriletni mandat priložnost, da bi izpeljala že takrat težko pričakovano zdravstveno reformo."

Komentarjev 10
  • Avatar praufo
    praufo 16:20 04.september 2016.

    alora, ma kej je milojka že oplela svoj vrt el pač ne, ma še ni povedala, dio di boh

  • kapibara 15:57 04.september 2016.

    Ne vem zakaj je takim sluzavcem vzor Polž Lazar... ki nikakor ne dojame , da ga v OZN NE marajo..!! pa kar rine na naš denar.. ?? !!

  • 1slovenka 14:47 04.september 2016.

    če bi ženska imela za kanček morale,bi že davno odstopila....sicer je pa nima noben politik,noben pripuzavec,noben JU polip (pridne med.sestre in pošteni policaji,ter gasilci izuzeti)