Slovenija
147 ogledov

Še bo snežilo

sneg bralka
Potem ko je za vikend sneg pobelil večji del države in povečinoma že skopnel, lahko v naslednjih dneh pričakujemo nove snežinke.

Vremenoslovci za danes napovedujejo delno jasno vreme z občasno povečano oblačnostjo ter jutranjo meglo ponekod po nižinah.

"Ponoči se bo oblačnost povečala, predvsem v južnih krajih bo občasno rahlo snežilo," napovedujejo na Arsu

Najvišje dnevne temperature bodo od ena do pet, na Primorskem, kjer bo pihala tudi burja, okoli osem stopinj.

Jutri bo na Primorskem delno jasno, drugod pretežno oblačno, ponekod v osrednji Sloveniji bo lahko rahlo naletaval sneg. 

Najnižje jutranje temperature bodo okoli nič, v alpskih dolinah do minu pet, na Primorskem okoli štiri. Najvišje dnevne temperature se bodo gibale od nič do štiri, na Primorskem do devet stopinj Celzija.

Rahlo sneženje predvsem v južnih krajih

V sredo bo na Primorskem in v višjih legah sprva precej jasno, po nižinah pa se bo večinoma zadrževala nizka oblačnost, popoldne se bo od zahoda postopno povsod pooblačilo.

V četrtek bo v zahodni Sloveniji deloma jasno, drugod pretežno oblačno. Predvsem v južnih krajih bo občasno lahko rahlo snežilo. 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.