Slovenija
13212 ogledov

Še ena tragična nesreča na naših cestah

Prometna nesreča Profimedia Fotografija je simbolična.
Do nesreče je prišlo okrog 9. ure.

V Podpulfrci v občini Škofja Loka se je okoli 9. ure zgodila prometna nesreča s smrtnim izidom. 75-letni voznik je peljal iz Breznice pod Lubnikom proti Škofji Loki, nato pa zapeljal desno in trčil v tovorno prikolico, ki je bila parkirana ob vozišču. Voznik je umrl na prizorišču nesreče, v vozilu je bil sam. Odrejena je bila obdukcija, so sporočili s kranjske policijske uprave.

Gasilci PGD Škofja Loka so s tehničnim posegom rešili osebo iz vozila, a je preminula, na spletni strani navaja Uprava za zaščito in reševanje.

 

Druga smrt v dveh dneh 

Kot smo že poročali, včeraj ob 10.22 se je na štajerski avtocesti izven naselja Celje zgodila prometna nesreča s smrtnim izidom, v kateri je umrl 61-letni voznik tovornega vozila iz Madžarske, so sporočili iz Generalne policijske uprave.

Nesreča se je zgodila, ko je 61-letni državljan Madžarske vozil tovorno vozilo s priklopnikom po desnem prometnem pasu štajerske avtoceste iz smeri Celje/center proti Celju/zahod. Voznik je na desnem prometnem pasu brez zaviranja s prednjim delom tovornega vozila trčil v zadnji del priklopnika, ki je bil ustavljen na prometnem pasu zaradi kolone. Voznik je zaradi hudih poškodb umrl na kraju nesreče.

Prometna nesreča, Poljanska dolina, izsiljevanje, hude poškodbe, motor, motorist IZSILJEVANJE Gorenjska Silovito je počilo: V trčenju huje poškodovana motorist in sopotnica policija nadzor Slovenija Policija s ponovno akcijo

dezurni@styria-media.si

 
Komentarjev 1