Slovenija
18 ogledov

Sedenje na bombi

Franc Bogovič Boštjan Tacol
Vir težav s škofljiško obvoznico na Arsu.

“Že ko sem se usedel na to mesto, sem vedel, da sem se usedel na tempirano bombo,” je pozive predsednika vlade k njegovi zamenjavi komentiral minister za kmetijstvo in okolje Franc Bogovič (SLS).

Težave s škofljiško obvoznico naj bi bile zgolj vrh ledene gore težav, ki jih na okoljskem delu ministrstva ne uspejo reševati dovolj hitro. Zapletalo naj bi se predvsem na agenciji za okolje (Arso), zato naj bi več infrastrukturnih projektov potekalo prepočasi. “Očitek je bil jasno vezan na Škofljico,” je to zanikal Bogovič, a priznal, da morajo dodatno povečati učinkovitost agencije. “Kadrovski načrti se ožijo, težav pa je vedno več. Iluzorno je pričakovati, da se bo glede na količino zaostankov vse rešilo v dveh ali treh mesecih,” je dodal.

Komentarjev 1
  • vidralas 10:11 03.september 2012.

    V vsakem primeru je bil najslabši minister v slovenskih vladah,Roko Žarnić.Toliko lenobe je bilo v njem,da človek ni mogel razumeti.Tisto,kar je pa naredil,je bilo pod povprečjem.Med drugim nateg stoletja z merilniki toplote.Verjamem,da g,Bogovič ne more v kratkem popraviti vseh napak ...prikaži več Žarnića,toda v doglednem času,bi predlagal revizijo vseh Žarnićevih posegov.