Slovenija
247 ogledov

Shqipron Hoxhaj pobegnil pred kriminalistično preiskavo

Shqipron Hoxhaj PU Koper
Kriminalisti zaradi več kaznivih dejanj iščejo 27-letnika iz Izole.

Kriminalisti Policijske uprave Koper iščejo 27-letnega moškega Shqiprona Hoxhaja iz Izole. Osumljen je suma storitve več uradno pregonljivih kaznivih dejanj.

Nazadnje je bil opažen danes,  4. oktobra okoli poldneva, na ulici 15. maja v Kopru.

Vse, ki bi ga kje opazili prosimo, da o tem nemudoma obvestijo policijo na interventno številko 113 ali na anonimni telefon policije 080 1200.

Koprski policisti izvajajo obsežno kriminalistično preiskavo večjih kaznivih dejanj s področja organiziranega kriminala. Kriminalisti preiskujejo na več različnih lokacijah na obalnem območju, so sporočili s Policijske uprave Koper.

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 14
  • AlcatraZ 13:34 05.oktober 2016.

    Mene zanima, kdo na Upravnih enotah v Kopru in Izoli (tudi v Ljubljani) izdaja takšnimi dovoljenja za prebivanje in celo državljanstva? Kako je možno da, osebe ki imajo kriminalno zgodovino in se še vedno ukvarjajo s kriminalom, dobijejo državljanstva brez ...prikaži več nobenih težav? Te osebe ne vejo niti besede slovenščine in se nočejo naučiti, so nasilne in nočejo sprejeti slovenske kulture in pravil, torej nočejo se asimilirati. Poleg tega, imamo tujce iz "ene države" ki tukaj delajo za 500 evrov (saj je tako na plačilni listi) in pripeljejo družino (ženo in 250 otrok), ki takoj dobijejo socialno pomoč. Njihove žene, ki so sposobne za delo, nič ne delajo in samo se sprehajajo po omenjenih mestih. Na drugi strani imamo tujce, ki so tukaj prišli normalno, nimajo kriminalne zgodovine, asimilirani so, naučili so se slovenščine, plačajo davke in prispevke, ne dobivajo socialne pomoči (niti je ne iščejo) in ne morejo dobiti dovoljenja za prebivanje, ali državljanstva in vedno jim iščejo dokument več.

  • maresem 13:02 05.oktober 2016.

    Uradno pa tvoj krvni brat - idiot.

  • dd 07:41 05.oktober 2016.

    Upam, da je odšel nazaj v svojo rodno Albanijo in se nikoli več ne vrne.