Slovenija
605 ogledov

Si.mobil postal A1 in obljublja ugodnosti

Simobil Saša Despot
Blagovna znamka Si.mobil se je poslovila. Podjetje Si.mobil je začelo uporabljati blagovno znamko A1.

"Danes začenjamo nekaj izjemnega. Z blagovno znamko A1 bomo na trgu pridobili nove prednosti, ki bodo dale pospešek rasti ne zgolj na mobilnem in fiksnem trgu, temveč tudi na trgu naprednih digitalnih rešitev. Hkrati bomo še naprej delovali kot odgovoren in zanesljiv ponudnik kakovostnih storitev in uporabniške izkušnje ter najzmogljivejše in napredne komunikacijske infrastrukture. Bomo zanesljiv, pozoren in življenja poln sopotnik naših uporabnikov, ki jim bomo omogočali, da si sami oblikujejo izkušnjo, ki jo želijo živeti," je povedal Dejan Turk, predsednik uprave.

Podjetje se bo kmalu tudi uradno preimenovalo v A1 Slovenija, pri čemer bodo vsi drugi podatki o podjetju ostali nespremenjeni. V podjetju poudarjajo, da se kljub spremembi imena podjetja ne bo spremenilo nič v povezavi s pogodbami z uporabniki in s poslovnimi partnerji. 

Za uporabnike pripravili ugodnosti

Ob spremembi blagovne znamke so za slovenske uporabnike pripravili več ugodnosti. Vsi naročniki pogovornih paketov A1 lahko odslej brezplačno koristijo polno hitrost LTE mobilnega interneta. Uporabniki predplačniških paketov A1 lahko sedaj koristijo višje hitrosti LTE mobilnega interneta. Nova hitrost za uporabnike predplačniških sistemov je  40/5 Mbit/s ob nespremenjeni ceni. 

Od danes naprej se lahko uporabniki včlanijo v A1 Klub. Ob registraciji vsak novi član prejme enomesečno brezplačno članstvo. Po preteku brezplačnega obdobja znaša mesečna članarina 1,99 evra oziroma skladno s cenikom. S članstvom v klubu člani dobijo dostop do ponudbe različnih izdelkov in storitev po ugodnih cenah. Od vsakega kupljenega izdelka del kupnine vrnejo pri mesečnem računu. 

Na portalu You tube so tudi že objavili prvi oglas. 

Novi uporabniki bodo dva meseca brezplačno lahko uporabljali storitev A1 NOW, ki jim omogočaho ogled 40 programov in funkcijo Časovni preskok. Po preteku dvomesečnega brezplačnega obdobja se uporaba storitve začne samodejno zaračunavati v znesku 7,99 evra. 
Vsi naročniki paketov A1 Domači net (prej paketi Domači internet) bodo brezplačno prejeli višje hitrosti na paketih. Nova hitrost je odvisna od tega, kateri paket posameznik uporablja.

V Si.mobilu so že konec lanskega leta napovedali spremembo blagovne znamke. Takrat so napovedali, da bodo tako nadaljevali krepitev svojega položaja na slovenskem trgu. A1 je vodilno telekomunikacijsko podjetje na avstrijskem trgu in blagovna znamka, ki je sinonim za celovite komunikacijske rešitve. 

dezurni@zurnal24.si

 

 
Komentarjev 6
  • Dixon 09:17 13.april 2017.

    2 mesca brezplačno? Medtem ko konkurenca ponuja podobne storitve brez doplačila SPLOH, bodo oni služili mastno na tem. Kar gnil bombonček.

  • Papaja Popi 15:54 12.april 2017.

    Da bi plačevali za članstvo ?Malo morgen !oni bi morali plačevati nam !

  • dimnikar 14:57 12.april 2017.

    Kljub temu ni dolzan placati celega meseca, te stvari so k sreči zelo dobro opredeljene v zakonih, katere vam svetujem da si malce preberete.