Slovenija
32 ogledov

SiOL-ov paket Trio zdaj še ugodnejši

Žurnal24 main
SiOL je v aprilu za nove in obstoječe naročnike, ki še nimajo SiOL TV, pripravil še posebej ugodno ponudbo trojčkov – paketov, ki vključujejo tako internetni dostop kot tudi televizijo in telefonijo.

V ponudbi Akcijski Trio sta na voljo dva paketa: prvi, Trio 10 Mega, je na voljo zahtevnejšim uporabnikom, saj vključuje SiOL internet s hitrostmi do 10 Mb/s, SiOL TV in SiOL telefonijo, prve štiri mesece pa naročnina na paket znaša samo 25 evrov.

Drugi paket v ponudbi, Trio 4 Mega, prav tako ponuja internetni dostop, SiOL TV in SiOL telefonijo, le da je hitrost spletne povezane nekoliko manjša in znaša do 4 Mb/s. Trio 4 Mega je uporabnikom prve štiri mesece na voljo za samo 19 evrov mesečno. Pri obeh paketih gre za variabilno hitrost, kar pomeni, da je hitrost interneta odvisna od delovanja SiOL TV in SiOL telefonije.

Pestra in obogatena programska shema

Naročniki obeh paketov bodo lahko štiri mesece uživali tudi v najbolj pestrem naboru TV-programov na SiOL TV, saj akcija vključuje tudi programski paket Mega. Ob odločitvi zanj bodo lahko spremljali več kot 130 TV-programov v paketu Mega ter dostopali do velike ponudbe dodatnih zabavnih vsebin.

Ugodnosti pa s tem še ni konec: za še udobnejši dostop do spleta je SiOL pripravil akcijsko ponudbo privlačnih izdelkov za nove naročnike na storitve SiOL ter za obstoječe nevezane naročnike na optiki. Tako je Samsung Galaxy TAB v posebni ponudbi na voljo že od 59 evrov dalje, prenosnik HP 625 P560 prav tako od 59 evrov dalje, prenosnik HP ProBook 4720s pa že od 310 evrov. Tako tablica kot oba prenosnika so na voljo tudi na štiri obroke.

SiOL-ova ultimativna TV-izkušnja

SiOL pa svojim naročnikom ponuja več kot le televizijo: s SiOL BOX-om in SiOL BOX-om S lahko uživajo v naprednih možnostih uporabe, kot so Snemalnik, Časovni zamik in Media center, na voljo jim je šest tematskih videotek, omogoča pa tudi dostop do družabnih omrežij Facebook in Twitter kar neposredno na zaslonu televizije.

Ponudba Akcijski Trio (10 M ali 4M) s programskim paketom Mega ter akcijska ponudba izdelkov veljata do 31. 5. 2011 ob vezavi za 24 mesecev.