Slovenija
8028 ogledov

Škofjeloški policisti naleteli na grozljivo pijano voznico

Policija
1/4
Gregor Prebil Fotografija je simbolna.
Škofjeloška policista sta danes okoli 13.30 ustavila in obravnavala "grozljivo pijano" voznico osebnega avtomobila.

Preizkus alkoholiziranosti ji je pokazal 1,41 miligrama na liter alkohola oz. okoli tri promile, so sporočili s Policijske uprave Kranj. Policista sta popolnoma odsotno voznico potegnila iz vozila in poklicala reševalce.

Ko sta policista pristopila do voznice, ki je v zagnanem avtu "na polno tiščala stopalko za plin", sta najprej menila, da je z njo nekaj narobe. Bila je namreč popolnoma odsotna. Zato sta jo izvlekla iz vozila in jo položila na bok ter poklicala reševalce. Ti pa so ugotovili, da je njeno stanje "samo" posledica hude pijanosti, so v sporočilu za javnost navedli na PU Kranj.

Policisti so voznici v postopku odredili pridržanje, proti njej pa poteka tudi prekrškovni postopek zaradi hujše kršitve prometnih pravil.

Policija | Avtor: Gregor Prebil Gregor Prebil

"Takšna pijanost, ko človek ne ve zase, je hudo nevarna. Zelo nevarne pa so tudi manjše stopnje alkohola, saj na sposobnost vožnje vpliva že 0,09 miligrama na liter alkohola, kar je komaj 0,2 promila. V izogib hudim nesrečam vozite le trezni, ker boste le tako lahko kar najbolje reagirali na različne situacije in nevarnosti," so po današnjem dogodku še posvarili na PU Kranj.

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 2
  • micheal64 20:58 25.oktober 2018.

    Pozdravljeni, z veseljem vam sporočam, da je resnično posojilno podjetje, s katerim lahko dobite hitro posojilo, vsem zaupnim strankam nudimo vse vrste posojil z obrestno mero 3%, se obrnite na nas, če potrebujete posojilo. Pošljite nam sporočilo Michealbensonloanagency@gmail.com Obrazec za ...prikaži več posojilo in ga vrnite. Polno ime ................. Država .................. Zahtevani znesek ...................... Trajanje ..........................

  • mizimazi 17:16 24.oktober 2018.

    Baba pijana.....piz****da prodana.