Slovenija
1378 ogledov

Slovenska aplikacija na prvem mestu v trgovini Google Play

Viberate - Tonight app Viberate
Slovenski glasbeni startup Viberate se je s svojo aplikacijo Tonight - the ultimate nightlife guide v le nekaj dneh prebil na prvo mesto najbolj priljubljenih aplikaciji v trgovini Google Play.

Tonight je edini glasbeni vodič, ki uporabniku omogoča popolnoma personalizirano odkrivanje novih glasbenih dogodkov.

Poleg slovenskih mest aplikacija prinaša nabor dogodkov tudi v nekaterih mestih po Evropi, med drugim v Berlinu, Londonu, Barceloni, Amsterdamu, Beogradu in Zagrebu.

Aplikacija ima v svoji zbirki že več kot 100.000 glasbenih prizorišč, barov in klubov ter več kot 350.000 glasbenikov iz vseh žanrov.

Ker se Tonight popolnoma približa okusu posameznika, nudi unikatno odkrivanje novih vzhajajočih glasbenikov, atraktivnih dogodkov in zanimivih ambientov, poudarjajo pri Viberatu.

Tonight is No.1 on Google Play

‼️ WE DID IT AGAIN ‼️ Just days after conquering the Slovenian App store, Tonight climbed to the No.1 spot on Google Play‼️ Next up: Mount Everest 🗻

Posted by Viberate on Thursday, December 13, 2018

DJ Umek, eden od soustanovitelj Viberata je ob predstavitvi aplikacije izpostavil tudi: “V razvoj aplikacije smo z ekipo vložili nekaj let trdega dela ter več kot dve desetletji izkušenj v glasbeni industriji. V svoji 25-letni karieri sem videl tako natrpane kot tudi na pol prazne dogodke. Ne glede na to, kdo nastopa na dogodku, žurka je dobra le, če je polna in če ti glasba sede, zato verjamem, da bo Tonight tukaj v veliko pomoč.”

Da bi organizatorjem dogodkov in glasbenikom omogočili čim večjo prepoznavnost, aplikacija omogoča tudi nagrajevanje podpornikov, ki pomagajo pri promociji. Uporabniki aplikacije se lahko potegujejo za več kot 500 vstopnic za najrazličnejše dogodke v Sloveniji med drugim tudi za koncert Lenny Kravitza, Dubioze Kolektiv, Cece in Aca Lucasa, Magnifica, Tod Terrya, Umeka in mnogih drugih.

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 1
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.