Slovenija
104208 ogledov

Slovenski klub sporočil žalostno novico: V prometni nesreči je umrl naš trener

Prometna nesreča, avto v jarku, Zalog pod Sveto Trojico CZR Domžale
V tragični nesreči je umrl Andrej Osterc.

V hudi prometni nesreči, ki se je v petek zgodila v Mariboru, je umrl Andrej Osterc, dolgoletni nogometaš, trener in član upravnega odbora NK Veržej, so sporočili iz pomurskega kluba. V nesreči so bila udeležena tri vozila, huje so se poškodovale še tri osebe, dve pa lažje.

"Z globoko žalostjo sporočamo, da nas je prezgodaj zapustil naš ljubi Andrej Osterc," so na družabnem omrežju Facebook zapisali v Nogometnem klubu Veržej. "Bil je izjemno cenjen dolgoletni igralec, strasten trener ter nazadnje predani član upravnega odbora NK Veržej. Andrej je s svojo predanostjo nogometu puščal trajen vtis in navdihoval vse okoli sebe. Njegova zapuščina bo živela v srcih tistih, ki so ga imeli čast poznati in deliti trenutke z njim," so še dodali.

* Fotografija je simbolična.

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 4
  • johan 23:22 04.januar 2024.

    Sporočamo žalostno vest, da je v 49. letu starosti tragično umrl ANDREJ OSTERC iz Veržeja, Kolodvorska 24 Maša zadušnica bo v torek, 9. januarja 2024, ob 14. uri v župnijski cerkvi v Veržeju, pogreb pa po maši na tamkajšnjem pokopališču. ...prikaži veču. Žara bo položena v poslovilno vežico na dan pogreba ob 13. uri. Svojci cvetje in sveče hvaležno odklanjajo. Prispevke namenite v dobrodelne namene.

  • Ender3 13:40 28.december 2023.

    Nogometaši so za medije privilegirance tudi na črni kroniki..Kot, da ji imeli opraviti z nadljudmi..

  • Toma 10:36 28.december 2023.

    Tile fužbalerji so pravi asi na cestah, ni kaj!