Slovenija
32 ogledov

Služba za osem kolegov z liste

Lista Zorana Jankovića Bobo
Lista Zorana Jankovića. Poleg podžupanov so službo dobili še Jakič, Kavtičnik Ocvirkova in Madjarjeva.

Ljubljana. Jani Möderndorfer, Tjaša Ficko, Jadranka Dakić, Aleš Čerin, Janez Koželj (vsi podžupani), Roman Jakič, Mojca Kavtičnik Ocvirk in Lilijana Madjar so kandidirali na Listi Zorana Jankovića in se v njegovih mandatih zaposlili na Mestni občini Ljubljana (MOL) oziroma v javnih zavodih in podjetjih, katerih ustanoviteljica je MOL. Vsi razen Madjarjeve so v tem mandatu tudi mestni svetniki.

Drugi prek javnih razpisov
Podžupane je imenoval Janković, kar mu dopušča zakonodaja, drugi pa so bili izbrani “na klasičen način prek javnih razpisov”, pravijo na MOL.

Jakič je od februarja 2009 direktor javnega zavoda Šport Ljubljana, prej Zavoda Tivoli, soglasje k njegovemu imenovanju pa je dal mestni svet. Kavtičnik Ocvirkova je od marca letos vodja finančne računovodske službe v javnem zavodu Ljubljanski grad, Madjarjeva pa je drugi mandat direktorica Regionalne razvojne agencije Ljubljanske urbane regije. Tudi k njenemu imenovanju je dal soglasje mestni svet.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice