Slovenija
34 ogledov

Smola za drugo skupino počitnikarjev

slovenija 19.01.11, sedeznica, smucisce, smucanje, vlecnica, pocitnice, zimske p Anže Petkovšek
Prihajajoči konec tedna bo ponudil lepo vreme, a se bo to kmalu zatem poslabšalo.

Pred nami sta dva dneva, ko bodo ponekod možne padavine. Jutri bo vztrajala oblačnost, predvsem na Primorskem in Notranjskem pa bo občasno rosilo ali rahlo deževalo. Jasno bo le še v severovzhodni Sloveniji. Pihal bo okrepljen jugozahodni veter. 

V petek bo sprva deževalo predvsem v zahodni in severni Sloveniji. Čez dan se bo dež okrepil in razširil nad vso državo. Medtem ko bo dopoldne še pihal jugozahodni veter, ob morju jugo, se bo popoldne ta obrnil na severovzhodno smer. Na Primorskem bo zapihala zmerna burja. 

Meja sneženja se bo v noči na soboto spuščala in se marsikje spustila do nižin. Do jutra bodo padavine ponehale. V soboto čez dan se bo postopno jasnilo. Na Primorskem bo pihala šibka do zmerna burja, napoveduje agencija za okolje.

Po soncu pride dež

Nedelja bo sončna, tako kot sprva tudi še ponedeljek. Nato se bo od zahoda postopno pooblačilo. Predvsem v sredo bo deževno. Najnižje jutranje temperature bodo večinoma pod lediščem. 

Od torka dalje bodo naši kraji pod vplivom ciklonskega območja. V sredo bo deževno. 

Po podatkih tujih spletnih strani, ki ponujajo dolgoročne vremenske napovedi. Bo dež vztrajal vse od srede do petka. Nič kaj dobra novica za tiste, ki bodo prihodnji teden imeli počitnice.

dezurni@zurnal24.si

 

 
Komentarjev 1
  • patron 16:09 22.februar 2017.

    po soncu vedno pride dež......haha